iPad Air aanbieding

Een aanbieding kan nog zo aantrekkelijk lijken, toch zijn er altijd een aantal zaken die je in gedachten moet houden: ook bij de aanschaf van een iPad Air. Prijzen zijn inclusief btw (21%), verwijderingsbijdrage en assurantiebelasting (indien van toepassing), maar exclusief verzendkosten tenzij anders aangegeven. Het btw-percentage voor Elektronische software downloads of andere Apple producten die volgens de btw-wetgeving van de EU tot diensten worden gerekend, bedraagt 23%, aangezien de btw in rekening wordt gebracht tegen het tarief dat geldt in het land van waaruit Apple Distribution International deze producten levert, in dit geval de Republiek Ierland.

De beste iPad Air aanbiedingen vind je snel en eenvoudig in onze prijsvergelijker!

[mq-productvergelijking filter=”ipad air”]

Op het bestelformulier worden de btw-bedragen en de verwijderingsbijdrage vermeld voor de producten die je selecteert. Voor klanten van Apple die in de Apple Store elektronische software downloads bestellen of andere producten die worden aangemerkt als diensten, geldt een btw-tarief van 23%. Waarom? Elektronische software downloads worden beschouwd als dienstverlening, en niet als product. Aangezien de dienst wordt geleverd vanuit Ierland, geldt een btw-tarief van 23%. Er bestaan websites waarbij korting wordt gegeven op oudere generaties iPads. Omdat je Apple iPad Air gloedje nieuw is, zijn er nog geen denderende kortingen die hierop worden weggegeven. Houd de websites en foldertjes goed in de gaten, want vaak zijn er bijvoorbeeld de BTW acties bij de MediaMarkt.

Wanneer je dan een iPad Air los koopt (dus zonder abonnement) betaalt de Mediamarkt de BTW voor je. Goed de moeite. Jouw Apple producten worden gratis geleverd en daarnaast kunnen ze gratis worden geretourneerd. Toch liever thuis wachten op je nieuwe speeltje? Alle bestellingen boven de € 119 (inclusief BTW) worden gratis thuisbezorgd. Betalen hoeft ook niet meer via een creditcard, maar kan tegenwoordig gewoon via iDEAL. Tevens heb je altijd garantie op jouw Apple producten, maar ook op de software en de accessoires van Apple. De beperkte garantie van Apple van één jaar heeft geen betrekking op niet-Apple producten, zelfs niet als deze samen met een Apple product in één verpakking zijn geleverd of samen met Apple producten zijn verkocht.

Wij hebben speciaal voor jou een up to date overzicht gemaakt van de beste en meest interessante iPad Air aanbiedingen. Houdt onze site dus goed in de gaten en profiteer van de beste deals!

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest