iPad Air prijs

Natuurlijk kost niet elke tablet hetzelfde. Sterker nog: de prijzen van tablets lopen ontzettend uiteen. Als de reclamefolders weer binnenkomen, kom je vaak zelfs in de blaadjes van winkels als Blokker budget tablets tegen. Zo heb je ze al vanaf 20 (!) euro. Is goedkoop in dit geval duurkoop? Dat ligt maar net aan de eisen die je stelt aan je aankoop. Het is natuurlijk een feit dat je met een “Boogie” Blokker tablet niet verzekerd bent van zoveel mogelijkheden en kwaliteiten als bij een iPad Air.

De beste iPad Air aanbiedingen vind je snel en eenvoudig in onze prijsvergelijker!

[mq-productvergelijking filter=”ipad air”]

Toch niet overtuigd door de prijzen van Apple? Er zijn tablets op de markt die nog veel meer geld kosten. Wat dacht je van de Panasonic Toughbook CF-D1? De laagste prijs voor deze tablet is “slechts” €2.902,79. Wat krijg je hiervoor? Windows 7 Professional, met een 13,3 inch schermdiagonaal (1366 x 768) en LED backlight. Een “Dual Core” i5 processor met een Intel Mobile QM67 moederbord chipset. De opslagcapaciteit is maar liefst 320GB. Echt een ding voor de luxebeesten onder ons die niet kijken op een euro meer of minder. Voor de mensen onder ons die realistisch willen blijven: een van de meest concurrerende tablets op de markt is die van Google: de Google Nexus 7 met een opslagcapaciteit van 32GB en Wi-Fi. Deze tablet beschikt over een 7 inch beeldscherm, 15GHz en met een prijs van €256,08 erg aantrekkelijk.

Bovengemiddelde specificaties voor een knalprijs. Wat hierbij wel vergeten wordt is dat je dan nog wel extra betaalt voor de mobiele kosten. Wil jij dus naast Wi-Fi ook gewoon online zijn en blijven? Laat je hier dan goed over informeren. Een ander populair merk die onder andere tablets fabriceert is Samsung. De derde tablet van Samsung is nog lichter dan die van Apple: slechts 302 gram. Met een 1.32GHz Dual Core processor en een 3 megapixel camera (1.3 aan de voorkant) is de Samsung met een dikke 300 euro ook een gedoogd concurrent van Apple, daar waarbij het bedrag ook niets te wensen over laat. Toch is het vaak: “Once you go Apple, you never go back” en daar hoort een prijs bij. Je betaalt voor het merk, maar ook voor de diensten. Zoals al eerder gezegd: kwaliteit en kwantiteit gaan bij Apple hand in hand. Dus ook bij de iPad Air.

En je kunt het uiteindelijk zo duur maken als je zelf wil (zolang je maar bereid bent om er dik vierhonderd euro voor neer te tellen, alles daarboven is naar eigen keuze).

Deel dit bericht op Social MediaTweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest